Tilgjengelighetserklæring

Alle nettsider krever nå en tilgjengelighetserklæring. Denne kan du lese ved å klikke på linken under

Les tilgjengelighetserklæringen

Drop-in dåp i Heddal stavkyrkje

Har du utsatt dåp på grunn av pandemien eller annet?

Lørdagene 21. mai og 24. september kl. 11.00 – 12.30 arrangeres det drop-in dåp i Heddal stavkyrkje.

Har du utsatt dåp på grunn av korona-krisen eller annet? Er du av en eller annen grunn ikke selv blitt døpt?
Alle udøpte i
alle aldre kan komme innom og bli døpt uten forberedelser i forkant. Rett og slett drop-in.

En drop-in-dåp kjennetegnes av at ingen forberedelser er nødvendig. Man bare gjør avtale med sokneprest Terje

Nyvoll på forhånd, undertegner et skjema, har en samtale med presten og blir døpt. Man kan komme alene eller i
følge med andre. Kirken stiller med faddere om nødvendig. Du må også ha med seg gyldig legitimasjon.

Dåp foregår vanligvis på gudstjeneste, og hører til i menighetens fellesskap. Drop-in-dåpen er bare selve dåpshandlingen.

Men det er en fullverdig dåp, like fin og høytidelig som en vanlig dåp. Meningen er å gjøre dåpen så enkel og tilgjengelig som mulig.
Mange forbinder barnedåp med press om stort selskap og mye stress. Det trenger
ikke å være slik.
På drop-in-dåp er det ingen kleskoder.

Ta kontakt med sokneprest Terje Nyvoll på mobil 934 82 589 hvis du ønsker å vite mer om dette.

VELKOMMEN TIL DROP-IN DÅP I HEDDAL STAVKYRKJE!

Her
kan du lese mer om dåp i Den norske kirke

Publisert av: Terje Nyvoll den 16-03-2022